emcio1234 Opublikowano 24 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 witam,w styczniu br doznalem wypadku w pracyto wszystko dotyczy lewej rekirana miazdzona reki lewej zw zlamaniem podstawy 2kosci srodreca i podwichnieciem w stawie cmc2,zlamaniem poprzecznym 3kosci srodrecza oraz nasad paliczka ,zlamaniem glowy 4kosci srodrecza.uszkodzenie prostownikow palcow 3 i 4 i 5 oraz zginaczy palca 4 i 5.uszkodzenie peczkow naczyniowo nerwowych 4i5 .liczne szarpane rany rekinie mam czucia w 4i5 palcuna jakie odszkodowanie z zus moge liczyc,tzn mniej wiecej jaki procent?pozdrawiam i czekam na wiadomosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jezabel Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Na dobre odszkodowanie możesz na pewno liczyć jak weźmiesz dobrą firmę, która się zna na rzeczy Osobiście, po moim wypadku przy pracy, mile współpracowało mi się z poznańską Kancelarią prawną Rafała Sangowskiego. I nie żałuję, że tak się stało. Zdrowia już nie cofnę, ale przynajmniej mam środki do życia na jakiś czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imported_Martus Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 To prawda warto skontaktować się z kimś fachowym, Ja osobiście poleciła bym inną kancelarie. Każdy ma swoje zdanie Życzę dobrego załatwienia sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi