asman Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 wypadek samochodowy – problem z ustaleniem sprawcyhej drodzy forumowicze, szukam dobrej firmy ubezpieczeniowej, która pomoze w ustaleniu sprawcy wypadku. Sprawa jest mocno skomplikowana. Moj brat mial wypadek samochodowy, w ktorym uczestniczylo kilku innych kierowcow. Wypadek mial miejsce dobrych kilka tygodni temu,a nadale nie udalo sie ustalic sprawcy ani wyznaczyć wartosci odkszodowania uszkodzonych lementow w samochodzie. Dlatego szukam dobrej firmy ubezpieczeniowej ktora pomoze nam w dochodzeniu sprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej_Gryczka Opublikowano 22 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2015 asman wrote:wypadek samochodowy – problem z ustaleniem sprawcyhej drodzy forumowicze, szukam dobrej firmy ubezpieczeniowej, która pomoze w ustaleniu sprawcy wypadku. Sprawa jest mocno skomplikowana. Moj brat mial wypadek samochodowy, w ktorym uczestniczylo kilku innych kierowcow. Wypadek mial miejsce dobrych kilka tygodni temu,a nadale nie udalo sie ustalic sprawcy ani wyznaczyć wartosci odkszodowania uszkodzonych lementow w samochodzie. Dlatego szukam dobrej firmy ubezpieczeniowej ktora pomoze nam w dochodzeniu sprawy.1. skontaktować się z policją i ustalić czy sprawca jest znany2. jeśli pkt. 1 nie przyniesie informacji ustalić czy Wasz ubezpieczyciel działa w systemie bezpośredniej likwidacji szkody (BLS) i do niego zgłosić szkodę - on powinien dokonać wypłaty i następnie regresować TU faktycznego sprawcy wypadku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asman Opublikowano 29 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Mam podejrzenie, że ubezpieczyciel nie do końca działał na moją korzyś. Działał, bo skontaktowałem się z D.A.S., które oferuje ubezpiezczenie ochrony prawnej i na szczęscie sprawa zmiezra ku dobremu rozwiązaniu. Ale dziękuję za odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_ Opublikowano 30 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2015 Użytkownik asman ma wszystkich użytkowników za debili Najpierw zakłada fikcyjny temat, żeby po kilku dniach napisać jaka to wspaniała firma, która pomogła mu w rzekomej sprawie :rotlf: Jak dla mnie, firma która musi uciekać się do takich tanich chwytów, nie zasługuje w ogóle na uwagę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi