Ewka14 Posted March 25, 2015 Share Posted March 25, 2015 Witam mam pytanie podczas ocieplania bloku uszkodzili mi sciane ,zgłosiłam to do ubezpieczyciela PZU ale moje ubezpieczenie tego nie obejmuje . Firma PZU poinformowała mnie żebym uzyskała dane firmy i polisę OC .Napisalam pismo do spółdzielni mieszkaniowej o podanie danych firmy i polisy oc ale mi odmówili.Proszę powiedzieć mi jak mozna zdobyć polis e OC ,dane firmy już mam .Prosze o pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
imported_Martus Posted May 5, 2015 Share Posted May 5, 2015 Ewka14 wrote: Witam mam pytanie podczas ocieplania bloku uszkodzili mi sciane ,zgłosiłam to do ubezpieczyciela PZU ale moje ubezpieczenie tego nie obejmuje . Firma PZU poinformowała mnie żebym uzyskała dane firmy i polisę OC .Napisalam pismo do spółdzielni mieszkaniowej o podanie danych firmy i polisy oc ale mi odmówili.Proszę powiedzieć mi jak mozna zdobyć polis e OC ,dane firmy już mam .Prosze o pomoc Pani Ewo proszę spróbować wystosować podanie do UFG. Ich obowiązkiem jest darmowe udostępnienie polisy sprawcy zdarzenia. W Pani przypadku firmy, która uszkodziła Pani ścianę. Życzę powodzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz Posted May 5, 2015 Share Posted May 5, 2015 Martus wrote:Pani Ewo proszę spróbować wystosować podanie do UFG. Ich obowiązkiem jest darmowe udostępnienie polisy sprawcy zdarzenia. W Pani przypadku firmy, która uszkodziła Pani ścianę.Żaden zakład bądź firma nie ma obowiązku wskazywania i udostępniania swojej polisy OC! A pismo w tej sprawie do UFG to największa głupota jaką słyszałem.Ewka14 wrote:Witam mam pytanie podczas ocieplania bloku uszkodzili mi sciane ,zgłosiłam to do ubezpieczyciela PZU ale moje ubezpieczenie tego nie obejmuje . Firma PZU poinformowała mnie żebym uzyskała dane firmy i polisę OC .Napisalam pismo do spółdzielni mieszkaniowej o podanie danych firmy i polisy oc ale mi odmówili.Proszę powiedzieć mi jak mozna zdobyć polis e OC ,dane firmy już mam .Prosze o pomocJeżeli spółdzielnia odmawia wydania polisy to wszelkie roszczenia proszę kierować bezpośrednio do nich. Jeżeli oczywiście to spółdzielnia odpowiada za zaistniałą szkodę i ma Pani pewność, że prace remontowe nie zostały powierzone firmie zewnętrznej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mariusz Posted June 6, 2015 Share Posted June 6, 2015 ela20114 wrote: Osoby poszkodowane proszę o pilny kontakt pomogę-tel.725-943-367 Zdarta płyta czy głupota? Link to comment Share on other sites More sharing options...
romek112 Posted April 25, 2020 Share Posted April 25, 2020 Dzieki za informacje :-) ---------------------------------------------------------------------------------- https://zalukaj24.com/ http://cda24.net/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now