Podczas ocieplania bloku uszkodzili mi sciane
Założył Ewka14, 25 marca 2015 · 530 wyświetleń
Ewka14 napisał(a):
Witam mam pytanie podczas ocieplania bloku uszkodzili mi sciane ,zgłosiłam to do ubezpieczyciela PZU ale moje ubezpieczenie tego nie obejmuje . Firma PZU poinformowała mnie żebym uzyskała dane firmy i polisę OC .Napisalam pismo do spółdzielni mieszkaniowej o podanie danych firmy i polisy oc ale mi odmówili.Proszę powiedzieć mi jak mozna zdobyć polis e OC ,dane firmy już mam .Prosze o pomoc
Pani Ewo proszę spróbować wystosować podanie do UFG. Ich obowiązkiem jest darmowe udostępnienie polisy sprawcy zdarzenia. W Pani przypadku firmy, która uszkodziła Pani ścianę. Życzę powodzenia 🙂
Martus napisał(a):
Pani Ewo proszę spróbować wystosować podanie do UFG. Ich obowiązkiem jest darmowe udostępnienie polisy sprawcy zdarzenia. W Pani przypadku firmy, która uszkodziła Pani ścianę.
Ewka14 napisał(a):
Witam mam pytanie podczas ocieplania bloku uszkodzili mi sciane ,zgłosiłam to do ubezpieczyciela PZU ale moje ubezpieczenie tego nie obejmuje . Firma PZU poinformowała mnie żebym uzyskała dane firmy i polisę OC .Napisalam pismo do spółdzielni mieszkaniowej o podanie danych firmy i polisy oc ale mi odmówili.Proszę powiedzieć mi jak mozna zdobyć polis e OC ,dane firmy już mam .Prosze o pomoc
ela20114 napisał(a):
Osoby poszkodowane proszę o pilny kontakt pomogę-tel.725-943-367
Zdarta płyta czy głupota?
Dzieki za informacje :-)
----------------------------------------------------------------------------------
link zewnętrzny zablokowany
link zewnętrzny zablokowany