Skocz do zawartości
Forum Odszkodowania

ubezpieczenie Liberty Direct

szwagier73
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam jeden problem ubezpieczyłem autko w tej firmie czyli Liberty OC dostałem polise a na polisie nie ma zadnej pieczeci tylko numer polisy i moje dane i autka. Zastanawiam sie jak to bedzie podczas kontroli przez pilicje ? Dowiadywałem sie sie na policji i oni powiedzieli ze to zakrawa na lipe .

pozdrawiam

ten temat wałkowany był kiedyś przez Waissa. Żaden przepis nie wskazuje, że polisa musi posiadać pieczęć firmową. To jedynie złośliwi policjanci upierają się nad brakiem możliwości weryfikacji prawdziwości tego dokumentu Trochę to śmieszne, bo im najłatwiej to sprawdzić, a sfałszować przecież można także rozmazaną pieczątkę. O ile pamiętam to rozmijają się tutaj dwie ustawy, jedna o ubezpieczeniach, a druga o dokumentach poddawanych kontroli przez policję. Nie jest też do końca usankcjonowany podpis elektroiczny i to wszystko tworzy galimatias. Myślę, żedokument jest ważny

• 3 lata później...

Witam wszystkich.

Zakupiłem niedawno ubezpieczenie OC w LD. Wcześniej przefiltrowałem oferty innych towarzystw ubezpieczeniowych i nie znalazłem atrakcyjniejszej cenowo oferty. Wcześniej ubezpieczałem auto u agenta, który z roku na rok wyliczał mi wyższą cenę za OC bez podania konkretnego powodu podwyżki. Jak poszedłem do niego z wypowiedzeniem umowy z HDI to nawet nie odpowiedział mi na "do widzenia". W LD jestem od kilku dni - polisy pocztą jeszcze nie dostałem, ale zważywszy na to jak działa Poczta Polska pewnie niebawem dojdzie. Wydrukowałem sobie polisę oraz certyfikat z mojego konta i jestem spokojny. Liberty oferuje promocję dla swoich klientów - nowych i stałych. Za podanie aktualnego numeru polisy mojego znajomego dostałem zniżkę w wysokości 50 zł, a mój znajomy tyle samo za udostępnienie mi numeru swojej polisy. Jeżeli ktoś chce skorzystać z takiej zniżki (przy pakiecie OC + AC jest to 100 zł), a nie ma nikogo znajmoego w LD to może skorzystać z mojej polisy wpisując numer

2011-94076722 w odpowiednim miejscu na kalkulatorze wyliczającym cenę polisy.

Pozdrawiam i życzę bezszkodowEj jazdy ;-)

Witam.

Ford Focus 1.8 kombi z 2000r ubezpieczony został w Liberty Direct. Za standardowy pakiet

OC z Mini Assistance niecałe 330 zł przy 50% zniżki w zeszłym roku. Polecam, wyszło

zdecydowanie najtaniej.

Trwa promocja przy kupnie ubezpieczenia w LD: 50zł zniżki za OC lub 100zł zniżki za OC+AC

przy powołaniu się na polisę polecającego. Gdyby ktoś chciał skorzystać to mój nr polisy

2010-70199815.

Pozdrawiam.

• 3 lata później...

This is just a vicious police insist the lack of possibility to verify the accuracy of this document is a little funny, because the easiest way to check it out, and yet fake stamp can also be smeared. As I recall it here overshoot two laws, one for insurance and the other for documents to be checked by the police. Nor is it the end of the sanctioned signature elektroiczny and all forms hodgepodge.

Try out our free Testking microsoft video and latest comptia training courses to get high flyin success in final and Testking istqb questions exams, mcts kuyper toefl and with 100% exam pass Download thomasaquinas.edu is also very useful tool.