patryk19071991 Opublikowano 2 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Potrącił mnie samochód jak jechałem na rowerze to bylo tak jadę z górki zaczynam hamować wjechalem na chodnik i paczę na samochód obok mnie czy skręca w prawo nie widzialem żeby dawal kierunkowskaz a ni nic to pojechałem prosto a w ostatnim momencie samochód skrecil w prawo potrącił mnie i podszedl do mnie i spytał czy wszystko w porządku odpowiedziałem ze mnie cala reka boli i powiedział mi ze poboli i przejdzie potem poszedl to sklepu jak chciałem numery rejestracyjne spisać to wybieg i odjechał ale na szczęście zdążyłem spisać teraz mam nadgarstek w bandażu bo potuczonu jest mam pytanie czy odszkodowanie mi sie nalezy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz1661348271 Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 Najpierw musisz iść do lekarza na badanie, dodatkowo sprawę możesz zgłosić na Policję, że sprawca uciekł z miejsca wypadku i podać numery. Jak będziesz miał obdukcję od lekarza wtedy udajesz się do ubezpieczyciela po odszkodowanie (o ile oczywiście masz NNW) w innym wypadku koszty leczenia i ewentualnej rehabilitacji zwrócić musi ubezpieczyciel kierowcy z jego OC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi