aldin Opublikowano 12 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 witam,mam pytanie odnośnie dodatkowego ubezpieczenia zdrowotnego. Czy ktoś mógłby udzielić mi porady w tej kwestii? Chciałabym przede wszystkim dowiedzieć się jakie są koszty takiego ubezpieczenia? Czy zabezpiecza mnie ono w dodatkowy sposób np.: wrazie chorób nowotworowych. Czy ktoś mógłby polecić mi jakąś konkretną firmę? Z góry dziękuje za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
almano Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 jeśli chodzi o dodatkowe ubezpieczenia zdrowotne, to rzeczywiście mają one sporo zalet, jego koszty są różne to zależy od indywidualnych ofert różnych firm. Nie chcę jednak polecać żadnej konkretnej firmy, powinieneś poszukać ofert w internecie i wybrać najlepsza dla siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiesioX Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Wejdźcie na ww.zdrowiedirect.pl kupiłem w styczniu ubezpieczenie zdrowotne, nie powiem jakie żeby nie było reklamy, znajomi wybrali innej firmy i też nie narzekają, my jesteśmy bardzo zadowoleni, co najważniejsze do dzieci przyjeżdżają w środku nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Billy Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 ciekawa stronka. Myślałem, że takie ubezpieczenie to droższa zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi