krzychwo Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Witam,jestem kierowcą ciężarówki. Mamy bazy w Holandii, gdzie jesteśmy dowożeni i odwożeni do domu autokarami. Delegacja jest wystawiana od momentu wyjścia z domu do powrotu do domu, czyli cały czas jestem w pracy a przynajmniej tak myślałem. W trakcie powrotu, w autokarze, doznałem skręcenia stawu kolanowego. Mój BHP-powiec oświadczył, że w tym czasie nie wykonywałem świadczenia pracy dla pracodawcy i w związku z powyższym nie należy mi się odszkodowanie z ZUS-u. Moim skromnym zdaniem jestem w pracy od początku do końca trwania delegacji. Czy może ktoś z Was miał już podobny problem i wie jak w takich przypadkach powinien zachować się pracownik ... ????? Bardzo proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilek11 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 polecam opaski sklep.torst.pl/polaryzatory-torsyjne/15-leczenie-stawu-kolanowego-miesni-konczyn-dolnych.html na problem z kolanem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi