Witam,
niedawno miałem wypadek komunikacyjny na motocyklu jako poszkodowany. Sprawa w toku ale oczywista winna kierujacego samochdem. Podczas pobytu w szpitalu odwiedzilo mnie kilka osob reprezentujacych firmy ds odszkodowan. |Urazy niestety mam dosc powazne (glowa reka noga i kilka mniejszych) wiec mysle ze jestem lakomym kaskiem dla takich firm. Niechcialbym trafic na jakas niekompetentna firme poniewaz poczytalem o nie ktorych sytuacjach i nie chcial bym byc jeszcze wiekszym klebkiem nerwow niz jestem. Wiadomo ze raczej jak juz sie pisze opinie (szczegolnie anonimowo) na forach/stronach to szybciej sie to zrobi jezeli jest negatywna wiec dla tego chcialbym zapytac was czy mozecie polecic jakas firme z ktora wspolpracowaliscie na terenie dolnegoslaska? ktora na prawde zawalczy a nie odrazu pojdzie na ugode.
ps tak mnie jeszcze zastanawiaja firmy ktore byly w szpitalu skad biora informacje o poszkodowanych albo ile placa pracownika za takie info ze musi im sie to oplacac, pewnie w produkcji masowej. Pierwszy pan byl chwile po tym jak mnie z SORu na oddzial przewiezli. Nie mam zbytnio zaufania do ludzi ktorzy w ten sposob pozyskuja klientow(w szpitalu bez mozliwosci sprawdzenia kim wgl sa).
pps chcialbym przprosic za brak polskich znakow ale niestety mam jedna reke bardzo polamana i musze korzystac z jednej.