kamilb Posted March 12, 2008 Share Posted March 12, 2008 Witam Jaka jest szansa uzyskania odszkodowania na naprawę moto po szlifie,kiedy nie była wzywana policja i nie ma żadnych świadków??Jestem w tym temacie zielony. Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pablo_1st Posted March 12, 2008 Share Posted March 12, 2008 to forum pomocy poszkodowanym, nie vademecum wyłudzenia kasy za friko z czyjegoś OC (czytaj: naszych składek) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamilb Posted March 13, 2008 Author Share Posted March 13, 2008 zanim cos napiszesz to pomysl. nie kazdy polak to zlodziej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pablo_1st Posted March 13, 2008 Share Posted March 13, 2008 pmyślałem. AC na motor nikt nie daje, zreszta nie zastanawiałbyś się wtedy. Więc wyłącznie OC wchodzi w grę, a zatem ktoś musi się poczuwać do winy. Skoro pytasz tutaj, czy jest jakaś szansa gdy nie wzywaeś policji, to dla mnie sprawa jest oczywista. Jeśli jednak nie szukasz dawcy tylko ktoś cię rzeczywiście potrącił, to czgo się obawiasz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts