cross765 Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 2 lata temu miałem złamana kostke u noki wygladało to strasznie leczenie trwało 1rok miałem blachew w kostce i 6 srub potem rozcinano mi rane od nowa i wyciagano po kolei 2 sruby poteb bklache potem wszystko. 1 rok miałem przesrane jak dotkłem kostki albo stopy to mnie bolało nie daj ze sie leko stukłem w nia mineło 2 lata od zakonczenia leczenia i dalej mnie to boli strasznie boje sie a raczej wiem ze to juz bd miał do konca zyca albo przynajmiej 10 lat za cała ta sprawa cignie sue to ze dostałem tylko 400zł odszkodowania co nie starczyło mi nawet na jakies rower czy coś, nie moge uprawiac juz sportów tak jak uprawiałem ale to normalne lekaz powiedział ze cos mi nerwt przyszyli czy coś skoro tka zrobili to jego wina kurde. Zdecydowałem sie ze chce coś z tm zrobic, napiać jakies pisno. poradzicie coś, moze ktoś miał podobnie chujowy przypadek ;p smileys/confuse.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi