beno160 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 witam mam problem z pracodawca gdyż miałem wypadek w pracy a wyglądało to tak : jestem kurierem wykonywałem doręczenie paczek do galerii wnosząc paczki ciężkie na rampe zrobiło mi się słabo w trakcie schodzenia przewróciłem sie i upadłem wskutek tego zwichnąłem bark (wybity) zadzwoniłem do 1 z przełożonych poinformowałem go przysłał kolegę który mnie zabrał do pobliskiego pogotowia a z stamtąd do szpitala . W szpitalu zostałem przyjęty bark został nastawiony pod narkozą zostałem w szpitalu 48h po czym zostałem wypisany. Zadzwoniłem do przełożonego i powiedziałem ze chce to zgłosić jako wypadek w pracy a on mi powiedział tak: nie wiem czy nie zrobisz sobie krzywdy gdyż mogłeś nie prawidłowo korzystać z rampy. Wieć chce was zapytać jak z waszego punktu to wygląda i dodam jeszcze ze nie wie on gdzie ma to zgłosić i jakie papiery będą potrzebne . Mam nadzieje ze ktoś z was mi pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beno160 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 wysiłek fizyczny, wnoszenie dużej ilości paczek o wadze około 25 kg przyczyną zasłabnięcia a z rampy korzystałem jak każdy dostawca wnosząc paczki po schodach które nie maja poręczy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi