beno160 Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 witam mam problem z pracodawca gdyż miałem wypadek w pracy a wyglądało to tak : jestem kurierem wykonywałem doręczenie paczek do galerii wnosząc paczki ciężkie na rampe zrobiło mi się słabo w trakcie schodzenia przewróciłem sie i upadłem wskutek tego zwichnąłem bark (wybity) zadzwoniłem do 1 z przełożonych poinformowałem go przysłał kolegę który mnie zabrał do pobliskiego pogotowia a z stamtąd do szpitala . W szpitalu zostałem przyjęty bark został nastawiony pod narkozą zostałem w szpitalu 48h po czym zostałem wypisany. Zadzwoniłem do przełożonego i powiedziałem ze chce to zgłosić jako wypadek w pracy a on mi powiedział tak: nie wiem czy nie zrobisz sobie krzywdy gdyż mogłeś nie prawidłowo korzystać z rampy. Wieć chce was zapytać jak z waszego punktu to wygląda i dodam jeszcze ze nie wie on gdzie ma to zgłosić i jakie papiery będą potrzebne . Mam nadzieje ze ktoś z was mi pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beno160 Opublikowano 16 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2015 wysiłek fizyczny, wnoszenie dużej ilości paczek o wadze około 25 kg przyczyną zasłabnięcia a z rampy korzystałem jak każdy dostawca wnosząc paczki po schodach które nie maja poręczy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi