alebazi50 Opublikowano 10 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Witam, Pol roku temu wydarzyla sie kolizja drogowa w wyniku ktorej zostal lekko uszkodzony pojazd osoby trzeciej. Kiedrujacy moim pojazdem byl winnym kolizji drogowej. Natomiast ja nie bedac na miejscu wypadku i nie wiedzac, ze moje auto w tym czasie bylo uzytkowane, zostaly na mnie nalozone zwyzki raty oplaty za ubezpieczenie. Probowalam sie odwolywac w ubezpieczalni, kierowca ,ktory spowodowal wypadek przebywa na terenie Holandii i rowniez posiada holenderskie ubezpieczenie OC. Jak mam rozwiazac ta sytuacje, poniewaz osoba kierujaca moim pojazdem i ktora spowodowala wypadek nie poczuwa sie do splacenia szkody,ktora zostala wyplacona przez moja ubezpieczalnie na kwote 960euro. Kazda nastepna skladka ubezpieczenia OC jest teraz wyzsza o 30%,przez okres 3 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi