Dorota1661348281 Posted September 21, 2015 Share Posted September 21, 2015 Witam, nie znalazłam takiego wątku, więc zakładam nowy. Mam pytanie o możliwość otrzymania odszkodowania za szczepienie dziecka zaraz po urodzeniu. Córka została zaszczepiona w pierwszej dobie życia mimo, że jej waga urodzeniowa wynosiła 1080 gramów. Podobno są wytyczne, aby nie szczepić dziecka, które nie ma jeszcze dwóch kilogramów. Jak widać przepisy swoje a praktyka jest inna. O szczepieniu dowiedziałam się miesiąc później. Dodam, że dziecko ma podejrzenie o astmę i jest alergikiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adwodszk Posted October 1, 2015 Share Posted October 1, 2015 Czy z powodu szczepienia wystąpiły jakieś powikłania, które w sposób znaczny pogorszyły jakość życia dziecka? ----http://www.adwokatodszkodowania.info Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal_ Posted March 14, 2016 Share Posted March 14, 2016 Kinga R sprawa stara - sprzed prawie pół roku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now