marti Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 cześć,co sądzicie o ubezpieczeniu AC w Link 4? Jestem kierowcą z 3 letnim stażem, właśnie kupiłem nowy samochód i chce wykupić AC tylko nie wiem która firma jest najlepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klpauuu Opublikowano 14 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Mhm. wiesz akurat o link 4 niczego dobrego powiedzieć nie mogę ale to indywidualna sprawa moi znajomi mieli po szkodzie dość szybką likwidację szkody mnie to nie spotkało ale to tak jak mówię wydaje się że jest to kwestia indywidualna może akurat Ty będziesz miał szczęście z tym ubezpieczeniem to trochę jak z totolotkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marti Opublikowano 17 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2008 dzięki za informacje. Byłeś klientem w link 4? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi