Manekin90 Posted October 20, 2015 Share Posted October 20, 2015 Niechcacy zarysowalem auto parkujac na parkingu auto bylo kupione 2 tygodnie temu i nie jest jeszcze przerejestrowane czy powinienem pokryc koszta naprawy z wlasnej kieszeni czy spisac oswiadczenie z OC jak lepiej? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manekin90 Posted October 22, 2015 Author Share Posted October 22, 2015 Ja spowodowalem ta szkodę bo ja zachaczylem kogos tylko problem jest w tym ze samochód nie jest jeszcze przerejestrowany i polisa nie jest przepisana czy to nie problem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej_Gryczka Posted October 22, 2015 Share Posted October 22, 2015 Manekin90 wrote: Ja spowodowalem ta szkodę bo ja zachaczylem kogos tylko problem jest w tym ze samochód nie jest jeszcze przerejestrowany i polisa nie jest przepisana czy to nie problem? To nie problem, polisa była ważna i z niej nastąpi wypłata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manekin90 Posted October 22, 2015 Author Share Posted October 22, 2015 Aha to bardzo dziekuje za pomoc to wlasnie chcialem wiedziec Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now