Witam.Mam taka sprawe ....mialem wypadek samochodowy dnia 29.10.2015 jestem poszkodowany...sprawe zgloszilem do pzu 1.11.2015...do 30.11.2015 dostalem wszystkie dokumentyod pzu wycene odszkodowania itp ....lecz 30.11.2015 przyszedl email z pzu..'
Szanowny Kliencie,
Informuję, że do chwili obecnej nie uzyskaliśmy od innych osób lub instytucji następującej dokumentacji, niezbędnej do ustalenia odpowiedzialności PZU SA:
1. Ustalenie okoliczności zdarzenia
W związku z niepełną dokumentacją na obecnym etapie postępowania nie jest możliwa wypłata odszkodowania/ świadczenia.
Decyzja dotycząca przyznania odszkodowania/świadczenia będzie podjęta niezwłocznie, jednakże nie później niż w terminie 14 dni od daty uzyskania przez nas wszystkich niezbędnych dokumentów i informacji.
W przypadku pytań proszę o kontakt z infolinią PZU pod numerem telefonu 801 102 102*.
co to oznacza...czy tak mogą??
dzwoniłem, do pzu...pani powiedziała ze ustawowo maja do 90 dni na wydanie decyzji.....DODAM ZE WSZYSTKIE DOKUMENTY ZOSTAŁY ZŁOŻONE>>>I PANI Z PZU potwierdziła ze sa złożone wszystkie potrzebna dokumenty.lecz....