mati16021990 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2016 Witam. 15 grudnia zostałam potrącona przez taksówke przechodzac przez jezdnie po czym upadłam na druga strone ulicy drugie auto najechało mi na kostke. Na miejsce wypadku została wezwana policja i ambulans. Zabrano mnie na badania kontrolne i przeswietlenie kostki na szczęście nic poważnego się nie stało poza skrecona kostka i licznych ubiciach. Po 3 tygodniach przyszło mi pismo z policji ze to nie moja ani kierowców wina. zatem czy mogę ubiegac się o jakies odszkodowanie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilmik55 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Jest firma która wyjaśni Ci każdy szczegół odnośnie odszkodowań na terenie UK ekoclaim.co.uk może do nich się zgłoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi