kamciojlb Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Witam, około 3 tygodnie temu miałem wypadek z siekierą.Mianowicie przeciełem kciuka uciupałem paznokieć poziomo około 6mm i koncówkę kciuka około 1 cm szerokosci rana.w szpitalu rana została zeszyta ( 1 szew) a ręka włożona w szyne ponieważ kość kciuka była złamana.Po 2 tygodniach zdjeli mi szwy i szynę , czeka mnie tylko 1 kontrola i zakonczenie leczenia.Mogę starać się o ubezpieczenie, ile mogę dostać za taki wypadek ( uczeń technikum ) ubezpieczony na 10 tysc w PZUP.S nie mam czucia w czubku kciuka i wogół rany szytej.POZDRAWIAM I PROSZĘ O SZYBKĄ ODPOWIEDZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gpkrp Opublikowano 14 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2016 Wszystko zależy od zakresu ubezpieczenia jakim został Pan objęty. ----http://gpkancelaria.pl/odszkodowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi