Mateusz 29 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 Witam miałem08.06.2015 wypadek samochodowy sprawca wjechał mi w tyła auta i auto do kasacji:(,A ja doznałem Skręcenie odcinka C kręgosłupa i skręcenie lewego barku.Pół roku leczenia 5 wizyt u psychologa .Jakie odszkodowanie mogę się ubiegać OC sprawcy Allianz dostałem jak zgłosiłem szkodę to przyznano mi 2700zł. A NW Aviva zgłosiłem i dostałem odmowę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz 29 Opublikowano 17 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2016 A teraz dopiero dośle im neurologa i psychologa ja już mam agentkę co się tym zajmuje . chciałem się spytać na ile mogę liczyć..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej_Gryczka Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Mateusz 29 wrote: A teraz dopiero dośle im neurologa i psychologa ja już mam agentkę co się tym zajmuje . chciałem się spytać na ile mogę liczyć..? Proszę zapytać agentki co się sprawą zajmuje, w końcu to ona bierze od Pana pieniądze nie My A tak poważanie to ona ma dokumenty i zna sprawę, więc My możemy wróżyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_ Opublikowano 18 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Kogo Wy ludzie wybieracie???? Zatrudniłem firmę/agenta/prawnika to od niego oczekuj wszelkich wyjaśnień. To tak jak z niektórymi pacjentami. Pójdzie taki do lekarza, ale nazajutrz pójdzie do drugiego, żeby sprawdził pierwszego Oczywiście z drobnostką i za pieniądze z NFZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi