adam1408 Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 w 2007 roku uleglem wypadkowi przy pracy lekarz orzecznik nie przyznal mi odszkodowania w obecnym czasie stan mojego zdrowia ulegl pogorszeniu ma to związek z tamtym zdarzeniem czy teraz mogę zlozyc wniosek o ponowna komisje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klid Opublikowano 29 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Czy lekarz orzecznik nie uznał tego jako wypadek czy nie było uszczerbku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam1408 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 nie uznal uszczerbku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam1408 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 rozzarzona czastka metalu wpadla mi do ucha podczas prac spawalniczych i przepalila mi blone bebenkowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brasin Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 Nic na tym nie stracisz składając wniosek a możesz tylko zyskać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartibey Opublikowano 30 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2016 A jaki byl powód nieprzyznania? Na pewno złóż wniosek, przecież jest to uszczerbek. Może zadzwoń do jakiegoś centrum odszkodowań ja kiedyś dzwoniłem do centrum drb pomogli mi dostać duże odszkodowanie, tylko lekarz od razu mi wystawił orzeczenie. Jedno jest pewne - pisz, dzwoń, gdzie tylko się da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi