EwelinaManusiak Posted March 21, 2016 Share Posted March 21, 2016 Czy ktoś z Państwa leczył się w Polskim Centrum Rehabilitacji Funkcjonalnej Votum w Krakowie? Jestem po zabiegu wczepienia endoprotezy i szukam miejsca gdzie dobrze poprowadzą moją rehabilitację. Słyszałam, że mają tam dobrych specjalistów. Chciałabym potwierdzić to Państwa opiniami. Liczę na liczne komentarze, z góry dziękuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DomkaCat Posted March 29, 2016 Share Posted March 29, 2016 Jestem z Krakowa i słyszałam o PCRF Votum, ośrodek bardzo chwalony przez pacjentów. Sama na szczęście jestem zdrowa jak ryba i na szczęście nie potrzebowałam korzystać z ich usług. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ellzbieta Posted April 20, 2016 Share Posted April 20, 2016 Moja siostra przebywała w PCRF Votum przez pół roku. Ośrodek ten przez ten czas stał się dla mnie moim drugim domem. Zostaliśmy bardzo miło przyjęci. Personel wyrozumiały, przyjazny i profesjonalny. Nie będę się rozpisywać, to trzeba przeżyć. Wielka walka o zdrowie, intensywna praca. A to wszystko aby jej pomóc. Jestem wdzięczna całej załodze, że udało się tak dużo zrobić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kalinne Posted April 22, 2016 Share Posted April 22, 2016 Jeżeli szukasz dobrej i fachowej rehabilitacji polecam ośrodek PCRF Votum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Montre Posted April 23, 2016 Share Posted April 23, 2016 Ja korzystałem z rehabilitacji w tej klinice wraz z pobytem - miesiąc czasu, ale moje kolano jest już w pełni sprawne. Votum też pomogło mi w uzyskaniu odszkodowania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iga_Bednak Posted May 12, 2016 Share Posted May 12, 2016 Słyszałam, że mają świetnych specjalistów. Z wielkim doświadczeniem i wiedzą. Dużo osób chwali ten ośrodek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaAsia Posted May 17, 2016 Share Posted May 17, 2016 Bardzo fajna placówka. Nowoczesny sprzęt, specjaliści z doświadczeniem i wiedzą. Personel pomocny, uprzejmy. Polecam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now