damiansmialy1906 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 w sparingu dnia 26.07.2015 doznałem złamania nadgarstka kości trójgraniastej i łódeczkowatej.Skakałem do główki i zostałem pchnięty przez gracza drużyny przeciwnej w skutek czego upadłem całym ciężarem ciała na prawy nadgarstek .Ręka w gipsie 4 tygodnie mam wszystkie dokumenty ze szpitala i z rehabilitacji , świadkowie też są tylko nie wiem jak napisać oświadczenie do lzsu o to aby przyznali mi odszkodowanie. ktoś pomoże jakiś wzór ? Z góry dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_ Opublikowano 13 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Co to jest "Izsu"? Jeżeli masz ubezpieczenie od następstw nieszczęśliwych wypadków, które swoim zakresem obejmuje m. in. grę w piłkę nożną (nie wiem czy amatorsko, czy profesjonalnie), to zgłaszasz roszczenie do swojego ubezpieczyciela. Większość z nich dopuszcza możliwość telefonicznego zgłaszania szkód (lub online). Jak nie, to ściągasz wniosek/druk zgłoszenia szkody ze strony ubezpieczyciela, opisujesz sprawę, dołączasz dokumentację medyczną (ewentualnie koszty leczenia, etc.) i zgłaszasz szkodę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiansmialy1906 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2016 Jestem ubezpieczony z drużyny amatorskiej a LZS to Ludowe Zespoły Sportowe w tym przypadku we Wrocławiu i mam napisać oświadczenie kiedy gdzie i co się stało kogo mam jako świadka itp jak takie pismo może wyglądać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_ Opublikowano 14 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2016 Z jakiego ubezpieczenia próbujesz uzyskać odszkodowanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi