Beata29 Opublikowano 4 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2016 Witam serdecznie.Chciałabym dowiedziec sie czy jest w ogóle sens odwołac sie od orzeczenia ZUS w sprawie procentowego uszczerbku na zdrowiu spowodowanego skutkami wypadku.W skrócie przedstawie teraz ten mój wypadek przy pracy.Pod koniec stycznia tego roku mialam wypadek przy pracy oparzyłam wrzatkiem cale podudzie i stope.Oparzenia byly 2 i 1 stopnia.Nie byłam zdolna do pracy przez miesiac.Po zgromadzeniu calej dokumentacji moj zaklad pracy złozyl wniosek do ZUS o odszkodowanie.Wspomne tylko,że pozostały na podudziu brzydkie przebarwienia noga ogolnie mnie nie boli,czasem swedzi.Dzis byłam na komisji w ZUS-ie i lekarz orzecznik przyznal mi 0%uszczerbku na zdrowiu....Poprostu jestem załamana jak to 0% noga wyglada tak naprawde zle,przypuszczam ze bede teraz musiala nosic długie spodnie bo z taka noga to nie wyobrazam zalozyc sukienki krotkiej...Prosze doradzcie mi czy jest w ogole szansa na odszkodowanie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi