inesowa Opublikowano 8 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Witam. W dniu 30.10.2015 roku doszło do wypadku na drodze Ryki-Lublin. Ja z byłym narzeczonym byliśmy poszkodowani- auto z tyłu na światłach walnęło Nas z całej siły. Najbardziej poszkodowana byłam ja: 8 miesięcy L4: problem z kręgosłupem i ręką plus psychika ( pół roku nie mogłam wsiąść za kółko). Przeszłam 2 rehabilitacje, 2 miesiące nosiłam kołnierz, leczyłam się u ortopedy, neurologa i psychologa. Doszło do tego że nie przedłużyli mi umowy w pracy.. zostałam z niczym. Teraz Link4 (ubezpieczyciel tego co Nas walnął) olewa moją sprawę tak jak i Automobile Service którzy moją sprawą mieli się zająć. Dostałam z Link4 w sumie niecałe 2 tys...Trwa ta sprawa coraz dłużej. Co mam dalej robić? sama zająć się sprawą czy może zatrudnić inną firmę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesowa Opublikowano 8 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiolka2202 Opublikowano 11 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Najlepiej bedzie zatrudnić Kancelarii bo oni mają doświadczenie w tego typu sprawach.Jak coś to ja mogę dać namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_ Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Wynajmij porządną kancelarię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej_Gryczka Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 inesowa wrote: Witam. W dniu 30.10.2015 roku doszło do wypadku na drodze Ryki-Lublin. Ja z byłym narzeczonym byliśmy poszkodowani- auto z tyłu na światłach walnęło Nas z całej siły. Najbardziej poszkodowana byłam ja: 8 miesięcy L4: problem z kręgosłupem i ręką plus psychika ( pół roku nie mogłam wsiąść za kółko). Przeszłam 2 rehabilitacje, 2 miesiące nosiłam kołnierz, leczyłam się u ortopedy, neurologa i psychologa. Doszło do tego że nie przedłużyli mi umowy w pracy.. zostałam z niczym. Teraz Link4 (ubezpieczyciel tego co Nas walnął) olewa moją sprawę tak jak i Automobile Service którzy moją sprawą mieli się zająć. Dostałam z Link4 w sumie niecałe 2 tys...Trwa ta sprawa coraz dłużej. Co mam dalej robić? sama zająć się sprawą czy może zatrudnić inną firmę? Z opisu wydaje się, że kwota powinna być zdecydowanie wyższa? Jakie czynności podejmuje Pani pełnomocnik w sprawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesowa Opublikowano 13 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Mam mieć sprawę. Jak narazie od Link4 uzyskałam 1,200 zł plus 3*190 zł za nieobecność w pracy. Mam kancelarie Automobile Expert-wycenili moje zdrowie +3800 zł. Pytanie: może sąd ustanowić iż więcej mi się należy? Ile czeka się na sprawę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi