Gosiek Opublikowano 16 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2016 Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Valdik Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Witam!Mam nietypową sprawę, gdyż miałem niedawno nieciekawe zdarzenie z wypadkiem i miałem szyta głowę(2 szwy). Nie znam osoby która mi to przyrządziła więc lekarzowi powiedziałem, że upadkem. Chciałbym się starać o jakiekolwiek odszkodowanie tylko trzeba podkreślić fakt iż na wypisie mam napisane, że byłem pod wpływem, bo tak było.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaudia Karolina winiars Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Mam problem niedawno jakieś 4 miesiące temu uległam wypadkowi Rozcięłam rękę w nadgarstku i przy okazji nerw łokciowy Czy do tej pory powinien nie boleć ręka i czy powinno być coś takiego że po po prostu mam małego palca u ręki całego zimnego cały czas Chociaż że siedzę w cieple i go prawie nie czuję się dobrze lekarzem i zrobił i operację i połączyli ten nerw łokciowy proszę o kontakt z odpisywaniem po prostu w tym co naprawdę się znają bo mi na tym zależy Ręka mnie do tej pory boli i to bardzo boli i nie daje rady praktyczne wytrzymać z tą ręką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradP94 Opublikowano 2 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2020 Dzień dobry, tato już w domu po pracy zaczął ciąć na pile stołowej i uległ wypadkowi. Praktycznie stracił palca środkowego prawej ręki. Czy w tym przypadku będzie mu się należeć jakieś odszkodowanie? Aktualnie tata przebywa na L4. Z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta Sordon Opublikowano 6 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 Witam serdecznie, jeśli wypadek zdarzył się po pracy, we własnym gospodarstwie domowym (nie świadczono np. pomocy w gospodarstwie rolnym lub u sąsiada) jedyną możliwością uzyskania odszkodowania jest świadczenie z polisy na życie lub następstw nieszczęśliwych wypadków. Jeśli tata posiada także ubezpieczenie pracownicze, które nie zawiera zawężenia ochrony jedynie do zdarzeń, które miały miejsce w pracy, również można dochodzić odszkodowania z tej polisy. Przed zgłoszeniem roszczeń proszę zapoznać się zapisami polisy i OWU (Ogólne Warunki Ubezpieczenia), które mogą wskazywać na ewentualne wyłączenia odpowiedzialności oraz zakres ochrony. Wypłata uzależniona będzie od doznanego uszczerbku oraz sumy ubezpieczenia, na jaką zawarto polisę. W tym przypadku uszczerbek na zdrowiu będzie znaczny. Więcej w tym temacie można znaleźć tutaj: https://odzyskaj.info/poradnik-odszkodowania/uszczerbek-na-zdrowiu-a-dochodzenie-roszczen-z-ubezpieczenia-nnw/ Roszczenia takie można zgłosić na etapie leczenia (z ostateczną weryfikacją po jego zakończeniu) lub już po całkowitym wygojeniu i zakończeniu leczenia. Pozdrawiam Marta Sordon Cytuj Pozdrawiam Marta Sordon Campter Odszkodowania tel. +48 795 005 188 ul. Oświęcimska 7, 42-700 Lubliniec www.campter.pl Skonsultuj bezpłatnie swoje prawa do odszkodowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi