ogor0973 Posted November 4, 2016 Share Posted November 4, 2016 WitamDwa tygodnie temu złamałem kręgosłup szyjny skacząc na trampolinach.Miejsce Hangar 646 na Mokotowie, podczas skoków niefortunnie upadłem na głowę, efekt: złamanie dwóch kręgów szyjnych z przemieszczeniem. Przeszedłem operację dzięki, której mogę chodzić. Chodzę teraz w kołnierzu a niedługo czeka mnie rehabilitacja.Moje pytanie dotyczy gdzie mogę teraz starać się o odszkodowanie???W pracy mam umowę hybrydę (zlecenie + dzieło), która zapewnia podstawowe ubezpieczenie chorobowe.W Hangarze kupując bilety musiałem zaakceptować regulamin, w którym jest zapis, że użytkownik wchodzi na własną odpowiedzialność a hangar nie ponosi odpowiedzialności za szkody fizyczne i urazy ciała Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karolina.001 Posted December 4, 2016 Share Posted December 4, 2016 Witam,czy na miejscu sporządzono kartę wypadku, albo jakąś notatkę potwierdzającą zdarzenie? Istnieje możliwość ubiegania się o odszkodowanie, jeżeli doszło do zdarzenia w wyniku zaniedbań obowiązków ciążących na placówce oświatowej. Zapraszam do kontaktu chętnie zweryfikuje sprawę i odpowiem na pytaniatel. 665-414-020. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karolina.001 Posted December 4, 2016 Share Posted December 4, 2016 Witam,czy na miejscu sporządzono kartę wypadku, albo jakąś notatkę potwierdzającą zdarzenie? Istnieje możliwość ubiegania się o odszkodowanie, jeżeli doszło do zdarzenia w wyniku zaniedbań obowiązków ciążących na placówce oświatowej. Zapraszam do kontaktu chętnie zweryfikuje sprawę i odpowiem na pytaniatel. 665-414-020. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts