error Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 witam! 31 kwietnia 2017 spadłem z drabiny koło domu pech chciał ze upadłem na pięte i złamałem kość piętową (wahadłowe,przezstawowe)/S92.0 . przyjęto mnie do szpitala 02.04.2017 w dniu 04.04.2017r miałem operacje (otwarta repozycja ze stabilizacja wewnetrzna 2 srubami kaniulowa , variax. wypisano mnie do domu 06.04.2017 mam załozony gips jestem na zwolnieniu lekarskim. i chciałbym zapytać czy należy mi sie jakies odszkodowanie z zus. nie jestem ubezpieczony prywatnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paragraf Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Czy jest Pan KRUS-owcem ? Czy ktoś z domowników którzy z Panem zamieszkują jest ? To pomoże w celu możliwości dochodzenia ewentualnego odszkodowania. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi