Teresa82 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Hej,proszę Was o poradę gdyż jestem pierwszy raz w takiej sytuacji.Otóż w piątek po pracy, biegnąc do autobusu (przyjechał za wcześnie) ześlizgeła mi się stopa z krawężnika w skutek czego mam skręcenie kostki.W ten sam dzień nie było o znaków, że coś niepokojącego się dzieje. Natomiast w sobotę był dramat spuchła mi masakryczne i pojechałam na SOR wynik - skręcenie kostki oraz naderwanie mięśnia skokowego. Noga unieruchomiona w szynie gipsowej .Nie mam żadnych świadków ponieważ tak jak napisałam wyżej w dniu zdarzenia nie było objawów,że stan stopy tak sie pogorszy.Na karcie informacyjnej mam napisane " pacjentka z urazem skrętnym stawu skokowego, przewróciła się wczoraj biegnąć do autobusu"i Tu moje pytanie do Was...jak udowodnić BHPowcowi,że mój wypadek był w drodze z pracy do domu,?Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi