marian34 Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Witam, Mam problem z otrzymaniem kasy z PZU sądzę że doszedłem do ściany i dalej już się nie da proszę o pomoc co w takiej sytuacji zrobić ? Pzu wypłaciło mi 3000 zł a mechanik chce 8000 tys. zł to co oni mi wypłacili jako odszkodowanie na nic się nie nadaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_ Opublikowano 22 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 A ja uzyskałbym kosztorys naprawy i po jego zweryfikowaniu oddałbym samochód do naprawy. W ten sposób uzyskałbym kwotę, która pozwoli mi naprawić samochód. Nic nie zarabiam ale i nic nie tracę W przypadku sprzedaży wierzytelności nigdy nie uzyskasz tyle ile chce od ciebie mechanik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekPIO Opublikowano 7 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2017 Mamy darmową analizę każdej sprawy.Jeśli sprawa przejdzie pozytywną weryfikację możemy się nią zająć na życzenie klienta.Nic nie płacisz! Działamy na zasadzie prowizji od wygranej sprawy! *** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agata1661348284 Opublikowano 17 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2017 Odsprzedanie szkody do wyspecjalizowanej firmy może pomóc. Poszukaj w Google po dobrych opiniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konfon Opublikowano 31 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2017 Jeśli wypadek, który miałeś był w ciągu trzech lat, możesz się odwołać do firmy, która odzyskuje pieniądze z zaniżonego odszkodowania. Miałem wypadek drogowy. Ubezpieczyciel wydał mi tylko 10% tego co powinienem dostać. Odwołałem się, bo czułem, że coś nie gra. Znajomi polecili mi firmę ***. W szybki i bezprocesowy sposób odzyskałem całość moich pieniędzy. Polecam ich. Prowadzą bezpłatną analizę wniosków, więc zobacz czy Tobie też się to opłaci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OEPolisaPlus Opublikowano 26 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2018 Dzień dobry, zapraszam do współpracy z Polisa Plus. Ekspertyza jest bezpłatna, odpowiedź dostaną Państwo od nas nawet w ciągu 24 godzin. Jeśli od stłuczki lub zdarzenia nie minęły jeszcze 3 lata możliwe jest uzyskanie dopłaty. Z naszymi konsultantami można się skontaktować pod numerem 781 000 781 lub na stronie polisaplus.pl.Pozdrawiam,Kasia z Polisa Plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi