daniel792 Opublikowano 29 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 WitamMój wypadek polegał na tym, że ślimak ze żmijki wciągnął mi dłoń. Karetka wstępnie opatrzyła rękę, ale wezwała helikopter bo ręka wyglądała dość poważnie. Helikopterem zostałem transportowany do szpitala. Tam mialem jedna operacje, a za kilka dni drugą. Palce mam, ale jest zmiażdzona, poszarpana, zerwane sciegno, kilka zlaman i uszkodzone nerwy. Minął miesiąc jeszcze mam gipsy i slabe ruchy i czucie palców. Jestem ubezpieczony w KRUS.Ktoś wie jak ta sprawa odszkodowania może się toczyć ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Ambrozewicz Opublikowano 29 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2018 istotne jest to w jakich okolicznościach doszło do wypadku, czy był to nieszczęśliwy wypadek z winy poszkodowanego czy ktoś inny jest za ten wypadek odpowiedzialny. od tych okoliczności będzie wiele zależało i dopiero wtedy można coś więcej na ten temat powiedzieć.pozdrawiamAndrzej Ambrożewicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi