zaczarowanax3 Opublikowano 30 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2017 Witam. Aktualnie jestem na zwolnieniu chorobowym L4, z kodem 1 - czyli że powinnam leżeć.Jednak jadąc na zastrzyk (lekarz również zastrzyki mi przepisał) doszło do kolizji, w skutek której ucierpiał mój kręgosłup.Czy mogę ubiegać się o odszkodowanie? Czy ubezpieczenia będzie chciała cała dokumentację medyczna i czy nie przyczepić się do tego, że musiałam leżeć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyna Neczaj Opublikowano 11 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Witaj, Myślę, że prędzej ZUS będzie dociekał czemu nie było cię w domu jak powinnaś leżeć. Podczas zgłaszania szkody osobowej z kolizji możesz od razu zaznaczyć TU, że jechałaś na zastrzyk w związku z chorobą i załączyć ksero/skan skierowania na iniekcje i nie powinni dalej dociekać co i jak. PozdrawiamKatarzyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi