ewelina25 Opublikowano 20 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2008 prosze o pomoc!!!!!!!!mialam mala kolizje drogowa w anglii-udezylam w jaguara-nie wiem czy ma to znaczenie w jaki samochod?-policja nie byla wzywana,podalam dane mojego ubezpieczenia poszkodowanemu ktory zglosil kolizje swojej ubezpieczalni ktora poinformowala moja ubezpieczalnie o tym zajsciu-moja firma ubepieczeniowa zadzwonila do mnie o zapytanie i potwierdzenie czy takie zdazenie mialo miejsce-potwierdzilamubezpieczuyciel powiedzial zebym sie niczym nie martwil ze wszystkie koszty pokryjatylko tera zaczynaja sie schody-powiedzieli mi ze wysla mi fakture za naprawe jaguara-szczegoly naprawyi tera moje pytanieubezpieczenia mialam full opcja-czy bede musiala zaplacic za naprawe tego auta?poszkodowany dostal auto zastepcze- kazdy dzien wynajmu kosztowal 340funtow a tych dni bylo 14-boje sie ze tera zostane obciazona tymi kosztamiprosze o pomoc bardzo proszeco ja mam rocic?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gosiak Opublikowano 21 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Witam, jeśli masz ubezpieczenie OC, to nie pokrywasz tego typu kosztów z własnej kieszeni. Wszystkie powyższe koszty powinny być uregulowane przez Twoją ubezpieczalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi