Moni 11f Opublikowano 18 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Niemcy.Jechałam rowerem po chodniku z bramy wyjechaalo auto z dużą prędkością nie zdążyłam zahamować i wjechała w nie.Nie mam pflichtversicherung.Właściciel wycenil straty na 2500 euro, ja uważam że to za duzo czy można coś zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EucoKosarzecki Opublikowano 25 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2017 Dzień dobry, Pracuję dla Europejskiego Centrum Odszkodowania i chętnie pomogę Pani w tej sprawie.( kontakt 501 345 416) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mypslgate Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Hej.bro, to twoja wina, jeśli nie możesz kontrolować szybkości, dlaczego jeździsz szybko? ___________________________________ PSL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antyhaczyk Opublikowano 1 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2018 2 dni temu szwagier miał podobną sytuację, tylko z drugiej strony. Rowerzysta wjechał mu w tył - robił szybę i zniszczył klapę. Tylko, że jest niepełnoletni. To rozumiem, że rodzice mają odpowiedzialność z tego tytułu. Co robić, bo pewnie nie mają ubezpieczenia OC jakiegoś dodatkowego dla dziecka. OC samochodowe obejmuje jak się domyślam tylko ewentualnie ich samochód. W takim wypadku powinni pokryć koszty sami? ____________________Lokaty BGŻ (Opinia) - BGŻ Optima - moja opinia o lokatach oferowanych przez BGŻOptima. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antyhaczyk Opublikowano 2 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Jemu się tam akurat nic nie stało, temu rowerzyście, ale fakt, że kask warto mieć. ____________________Lokaty BGŻ (Opinia) - BGŻ Optima - moja opinia o lokatach oferowanych przez BGŻOptima. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi