krzys1888 Posted May 29, 2017 Share Posted May 29, 2017 witam serdecznie i prosze was o pomoc. 11.05.2017 odnioslem wypadek podczas pracy(poparzyl mnie cielly metal ktory wyprysnal z pieca w wyniku jego pekniecia) zostalo wszystko zgloszone do zusu i hesti .Wypadek to poparzenie ciala 12% 2i3 stopnia.w szpitalu spedzilem 16 dni i podczas tego pobytu na znanej oparzeniowce w siemianowicach slaskich zrobiono mi zabieg przeszczu skory na brzuchu z boku i na prawym przedramieniu........moje pytanie brzmi czy pzu jak i hestia placa za pobyt szpitalny ,oraz za zabieg .i ile za kazdy procent w pln w kazdym z uubezpieczalni wychodzi......plus minus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomekPIO Posted June 7, 2017 Share Posted June 7, 2017 Mamy darmową analizę każdej sprawy.Jeśli sprawa przejdzie pozytywną weryfikację możemy się nią zająć na życzenie klienta.Nic nie płacisz! Działamy na zasadzie prowizji od wygranej sprawy! tel. 727906251Tomasz Laszczak - Polski Instytut Odszkodowań Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPorada Posted June 13, 2017 Share Posted June 13, 2017 Witam, proszę o kontakt pod nr 518 128 126 Pomozemy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts