opo Opublikowano 27 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Witam nie dawno doznałem wypadku samochodowego z nie swojej winy na miejscu była policja itd ,po dwóch dniach zacząłem odczuwać drętwienie ręki zgłosiłem się do szpitala okazało się że mam złamany górny wyrostek kręgu c7 . W szpitalu spędziłem 3 noce obecnie chodzę w ortezie co daje się we znaki nadal odczuwam ból i drętwienie kolejne noce są nie przespane lekarze mówią o minimum 3 miesiącach leczenia , przeprowadziłem wstępne rozmowy z firmą co ściąga zadośćuczynienie proponują prowizję 20% netto czy to uczciwa propozycja ? o jaką kwotę powinienem się starać od ubezpieczyciela z racji zadośćuczynienia z góry dziękuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paragraf Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 prowizja powinna być rozważona po analizie akt i ustaleniu ryzyka w sprawie niestety przedstawił Pan zbyt mało informacji żeby można to ocenić. Proszę też dowiedzieć się czy w firmie pracują profesjonalni praktykujący prawnicy co zapewni Panu komfort że osoby te posiadają wiedzę i uprawnienia jeśli ma Pan doczynienia jedynie z firmą odszkodowawczą a sprawa trafi do Sądu będzie Pan musiał i tak skorzystać z pomocy adw lub radcy lepiej żeby od początku była to ta sama osoba, która zna Pana sprawę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
igorczyk82 Opublikowano 28 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Myślę, że to uczciwa propozycja, ale według mnie można procentowo zejść jeszcze z tej kwoty do 5%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi