Szprunclaw Posted March 23, 2017 Share Posted March 23, 2017 Witam! Czy ktoś korzystał z usług tej firmy i może mi coś o nich napisać? W internecie wyczytałem same pochlebstwa na ich temat, ale wiadomo jak to wygląda w sieci. Miałem wypadek w Corby i chciałbym ubiegać się o odszkodowanie. Z góry dzięki za odpowiedź. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal_ Posted March 27, 2017 Share Posted March 27, 2017 Nic nie słyszałem, co więcej w ogóle nie znam tej firmy. p.s. uważaj na naganiaczy na tym forum, co pod przykrywką klienta piszą same pochlebstwa o firmach - szczególnie tych dużych sieciówkach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szprunclaw Posted March 27, 2017 Author Share Posted March 27, 2017 Dzięki! Jest to polska firma działająca na wyspach. Mają biuro w mieście, gdzie miałem wypadek i dlatego chciałem zasięgnąć informacji zanim się z nimi skontaktuję. Nigdy nie korzystałem z podobnych usług i dlatego zwróciłem się z pytaniem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
illusionpl Posted March 30, 2017 Share Posted March 30, 2017 Podzwoń sobie po polskich kancelariach odszkodowawczych - 1 / 3 z nich zajmuje się wypadkami z zagranicy.Porównasz prowizje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts