Jawa165 Opublikowano 13 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 WitamW nocy na parkingu gdzie regularnie parkuje był pożar i mam opalony bok samochoduuszkodzone trzy auta w tym mój.Posiadam nr sprawy oraz tablice innych spalonych aut wg. zaleceni Kriminalpolizei. i tu moje pytania;-Posiada ktoś jakiekolwiek informacje jak by ugryźć tę sprawę??-Ewentualnie gdzie się zgłosić ponieważ nikt jednoznacznie nie potrafił j mi udzielić informacji. Niemcy jedynie co mówią to do Ubezpieczalni z AC to zgłosić i oni bedą dalej dochodzić co i jak.I problem jest w tym że nie posiadam.Polskie OC umywa ręce i generalnie jestem w czarnej D.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
illusionpl Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 Po to właśnie kupujemy AC.Odpowiedziałeś sobie. Jesteś w czarnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi