wujekof233 Opublikowano 25 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 Witam doznalem dosc powaznego wypadku w pracy 3 tonowa zwyzka najechala mi na prawa noge miazdzac ja lamiac 3 kosc srodstopia i w rezultacie rowniez amputacje V palca prawej stopy na zwolnieniu bylem pol roku max co sie dalo gdyz rehabilitacja byla dosc dluga gdyz nie mialem odpowiednich ruchow palcow przez zmiazdzone sciegna za tydzien mam komisje na jakie odszkodowanie z zus moge liczyc? chodzi mi orientacyjnieZ gory dziekuje za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borys88 Opublikowano 26 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2017 Najlepiej skontaktuj się ze specjalistami - www.zci.com.pl Na pewno pomogą, doradza Myślę, że z nimi możesz się spodziewać wygranej sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyna Neczaj Opublikowano 28 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2017 Witaj,Napisz coś więcej o zdarzeniu, otrzymałeś protokół bhp od pracodawcy itd. Może warto tu rozważyć odszkodowanie z OC pracodawcy itp.PozdrawiamKatarzyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi