damian.dej Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Witam. W kwietniu mieliśmy wypadek na łuku drogi kobietę wyniosło na przeciwlegly pas w skutek czego doszlo do zderzenia czolowego. W naszym samochodzie byly 3 osoby (wszyscy doznalismy obrazen ciala mala lezala w szpitalu a ja dalej jeszcze chodze w ortezie) Chdzilismy na przesluchania wszystko ladnie pieknie a wczoraj otrzymalem pismo z policjii ze sprawa wobec sprawcy wypadku zostala umorzona ale chodzi mi wlasnie o to czy wobec tego mozemy sie starac o odszkodowanie za uszczerbki na zdrowiu wszystkie sa powyzej 7 dni a do tego dodam jeszcze ze w postanowieniu tym nie jest ujeta moja corka ktora z nami jechala to powinienem sie odwolac czy jak dodam ze za auto pieniadze juz wzialem a wynika z tego ze ona nawet za to mandatu bie dostala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyna Neczaj Opublikowano 4 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2017 Witaj, Napisz proszę czemu postępowanie zostało umorzone (sprawca zmarł?), może warto byłoby podziałać tutaj dalej np. złożyć zażalenie. Jeżeli TU przyjęło odpowiedzialność i wypłaciło za szkodę na pojeździe to raczej nie powinno być problemów ze szkodą na osobie ale nie zmienia to faktu, że dobrze byłoby przyjrzeć się umorzeniu. Napisz więcej info o umorzeniu, podpowiem zapewne coś więcej. PozdrawiamKatarzyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi