88phs88 Posted September 9, 2017 Share Posted September 9, 2017 Krótko i na tematRowerzysta (ja ) przejechał na czerwonym bo nagle w trakcie wjazdu a pasy zmieniło się z zielonego Żeby nie skasować mnie koleś skręcił o bokiem po znaku drogowym Agencja jedynie zapewniła zdrowotneZdarzyło się to w drodze do pracy Do zapłaty mam niby 3 tyś € ( 12 k za lakier itp buahaha) Juz nie pracuje w holandiTakże musze się tym przejmować ?Podobno osoby biorAce telefony i ich nie spłacające mają zakaz wstępu do kraju Bo jeszcze Belgia i Islandia Jak to wygląda wg. Was ? Edytka:Ubezpieczalnia nie zna ani nazwiska bo odczytali ruaeleDowód osobisty był w rekach policji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katarzyna Neczaj Posted September 11, 2017 Share Posted September 11, 2017 Witaj, Niestety nie nie jestem pewna czy rozumiem twój post i zapytanie Czy policja uznała cię za winnego zdarzenia? Dlaczego? PozdrawiamKatarzyna Link to comment Share on other sites More sharing options...
88phs88 Posted September 12, 2017 Author Share Posted September 12, 2017 Tak jestem winnyAle skoro już tam nie siedzę a personalia im się pomyliły to jeśli tam nie wracam to musze się tym przejmować ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katarzyna Neczaj Posted September 13, 2017 Share Posted September 13, 2017 Witaj, Ja miałabym na uwadze, że postępowanie przeciwko mnie może zostać wszczęte, tym bardziej że na miejscu była policja. PozdrawiamKatarzyna Link to comment Share on other sites More sharing options...
88phs88 Posted September 13, 2017 Author Share Posted September 13, 2017 Postępowanie typu ?Jeśli tam nie wracam ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now