metroda Opublikowano 12 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Witam. Ktos w nocy wjechał w moje auto i rozbił reflektor, połamał zderzak i pourywał zaczepy całego przodu. Po wezwaniu policji na miejsce znaleźliśmy auto winowajcy- ten sam kolor, ta sama wysokość zarysowań. Policjanci zrobili zdjęcia i pojechali. wieczorem dowiedziałem się ze znają kierowce ale ten nie przyznaje się do winy. jak doszukać się w tej sprawie sprawiedliwości. Wszystko stoi w miejscu a ja nie mam za co naprawić auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyna Neczaj Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Witaj, Napisz coś więcej jakie kroki podjęła policja w tej sprawie. Poszedł wniosek o ukaranie? Z UFG nie masz co liczyć na odszkodowanie bo nie ma rozstroju zdrowia powyżej 14 dni PozdrawiamKatarzyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi