ola92 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2017 Witam, wczoraj byłam ofiarą wymuszenia pierwszeństwa z winy kierującego tirem na niemieckich numerach rejestracyjnych. Udało mi się uciec na pobocze jednak moje zawieszenie jest zrujnowane została wezwana policja i orzeczono winę kierowcy tira jednak nie otrzymałam żadnego kwitu który upowaznialby mnie do wzięcia auta zastępczego, mimo kilku próśb policjant powiedział że notka będzie do odbioru w przeciągu 7dni . Utknęłam tym sposobem na drugim końcu Polski ponieważ nie ma w Polsce przedstawiciela danej firmy ubezpieczeniowej... Co w takim wypadku zrobić żeby w ogóle uzyskać wypłatę ubezpieczenia ??? Nazwa tej firmy to aachen münchener, miał ktos z nią do czynienia ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katarzyna Neczaj Opublikowano 16 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2018 Witaj, W takich sprawach warto zweryfikować korespondenta na stronie https://www.pbuk.pl/lista-korespondentow PozdrawiamKatarzyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi