marcela73 Posted April 12, 2018 Share Posted April 12, 2018 Szukam opinii o Kancelarii Prawnej AnLex z Wa-wy. Chodzi o sprawę wypadku ze skutkiem śmiertelnym z 2017 r. i uzyskanie roszczeń od Ubezpieczyciela. Tj. jak układała się współpraca itp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej_Gryczka Posted April 16, 2018 Share Posted April 16, 2018 marcela73 wrote: Szukam opinii o Kancelarii Prawnej AnLex z Wa-wy. Chodzi o sprawę wypadku ze skutkiem śmiertelnym z 2017 r. i uzyskanie roszczeń od Ubezpieczyciela. Tj. jak układała się współpraca itp. Reklamował nie będę bo to moja firma Proszę się do Nas odezwać uzyska Pani dokładne i szczegółowe informacje o tym jak działamy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kjan Posted April 30, 2018 Share Posted April 30, 2018 O AnLex nie słyszałem ale mi pomogło Vox Veritas, które mogę gorąco polecić. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts