emyot2 Opublikowano 27 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2018 Cześć W Listopadzie 2011 roku miałem operację zespolenia prawej kości strzałkowej (płytka + 5 śrub). W sierpniu 2012 wyciągnięto mi ostatnią śrubę (tak mi się przynajmniej wydawało). Rok temu czyli w 2017 na kostce pojawiło się bolesne zaczerwienienie (podobne do oparzenia). Udałem się do dermatologa. Lekarz zalecił obserwację pod kątem spożywanych pokarmów i używanych ubrań. Podejrzewał alergię. Zaczerwienienie znikało i pojawiało się. Także wykluczyłem alergię. Okazało się, że pozostawiono mi śrubę w nodze, na którą mój organizm reaguje alergicznie. Napiszcie mi proszę, czy taki przypadek kwalifikuje się do walki o odszkodowanie. Gdzieś wyczytałem, że nie jeśli od zdarzenia czyli operacji miną 3 lata. W moim przypadku minęły. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi