Bartek_ Posted June 28, 2018 Share Posted June 28, 2018 Sprawca szkody ubezpieczony jest w Gefion Insurance.Czy ktoś zna adres w PL, na który kierować przedsądowe wezwanie do zapłaty?To TU ma tyle spółek córek, które dzielą się wzajemnie obowiązkami i odpowiedzialnością, że nie wiem gdzie kierować pismo oraz jaki adres podać w pozwie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartek_ Posted July 2, 2018 Author Share Posted July 2, 2018 Jakbym chciał kopenhaskiego adresu to odczytałbym z raportu UFG.A gdybym miał decyzję o przyznanym odszkodowaniu to nie byłoby tematu. Proszę odpowiadać na zadane pytanie(a) a nie pisać by pisać... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartek_ Posted July 5, 2018 Author Share Posted July 5, 2018 Problem rozwiązany. Po wypłacie KBO sprzedałem roszczenie.Mam nadzieję, że cesjonariusz przetrenuje ich długo, boleśnie i drogo by była nauczka na przyszłość, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts