kafiozo Opublikowano 29 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 Witam,w sobotę zebrała się burza, sprzęty miałem wyłączone, walnęło i poszło po przewodzie antenowym od multimedii, do dekodera, z dekodera hdmi do tv z tv hdmi do playstation 4 i internetowym do PC. Dekoder padł,wyjścia hdmi TV padły, hdmi od konsoli padło, wejście internetowe do PC oraz pobliskie usb padło. Pytanie takie czy można mieć jakieś ale do Multimedia polska , czy mają zabezpieczenia linni telewizyjnych czy coś było u nich nie tak ? posiadam ubezpieczenie mieszkania w ergohestia, na różnego rodzaju wypadki, wyładowania też, ale jest tam na elementy trwałe, także chyba tv, konsola odpada, plus dodatkowo ubezp. mojej osoby na mienie itp. Nie wiem czy w ogóle cokolwiek można wywalczyć w tej kwestii. Czy z góry nic się nie da zdziałać, będę wdzięczny za ewentualne porady. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi