lewy2005 Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Mam ogromny problem , ponieważ od 16 lipca jestem zatrudniony przez agencje w pracy jako spawacz . Miałem wypadek 23 lipca . Element spadł mi na palca i mi go zmiazdzyło . Druty itd i jakoś go złożyli .Dostałem 6 tygodni chorobowego mam druty w palcu , paznokcia od razu nie byiło agencja kazała mi zjechać do polski , ponieważ za nocleg płaciłem 25 euro . Napisali żebym wysłał im dokumenty wszystkie ktore maja iść do nich i do ubezpieczalni . Zrobiłem ksera wszystkiego co mi sie stało i tego co wypisał lekarz . Nie wiem co mam teraz robić bo ostatni mi przyszło zakończenie współpracy z agencja . Nie odbieraja telefonów , nie odpisują na meila. Gdzie mógłbym sie zgłosić i jaka jest szansa na odszkodowanie i chorobowe . Na pewno bede miał przedłuzone i prawdopodobnie rahabilitacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi