siostra1950 Opublikowano 17 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2018 Przesyłam najserdeczniejsze podziękowania firmie Vox Veritas, która pomogła mi w uzyskaniu zadośćuczynienia po śmierci mojej kochanej siostry. Basia zginęła w wypadku samochodowym. Była to wielka tragedia dla naszej rodziny. Nie byłam świadoma tego, że w związku z jej śmiercią mogę otrzymać jakiekolwiek pieniądze. Nawet w to nie wierzyłam. Trafili do mnie cudowni ludzie, którzy poinformowali mnie o możliwości uzyskania zadośćuczynienia. Jestem bardzo zadowolona z pracy jaką wykonuje Vox Veritas. Bardzo dziękuję Panu Danielowi za okazane serce i życzliwość, wsparcie, którego bardzo potrzebowałam. W ciągu 16 dni otrzymałam odszkodowanie w kwocie ok. 40tys. Serdecznie dziękuję i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi