tomek83 Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 Witam! Pewna kancelaria zajmująca się odszkodowaniami reprezentowała mnie w sprawie nieszczęśliwego wypadku na zdewastowanym chodniku należącym do miasta-sprawa zakończyła się odmową wypłaty roszczeń - otrzymałem w tej sprawie korespondencję od ubezpieczyciela zarządcy dróg -natomiast z strony kancelarii "echo",ponadto próby kontaktu kończą się fiaskiem-co to może oznaczać ? Czy w takich przypadkach mogę liczyć na to, że pomimo dezinformacji kancelaria nadal mnie reprezentuje i skierowano w moim imieniu sprawę na etap postępowania sądowego? Czy po prostu temat zakończony I można się pożegnać z ewentualnym pozytywnym rozstrzygnięciem? Z góry dziękuję za informację i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Ambrozewicz Opublikowano 30 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2018 proponuję nie ustępować w próbach nawiązania kontaktu. skierowanie sprawy do sądu nie koniecznie oznacza pozytywne zakończenie. może się okazać że wręcz przeciwnie jeżeli pozew zostanie oddalony a Pan obciążony kosztami procesu i zastępstwa procesowego strony przeciwnej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi