tosslav Opublikowano 23 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 Witam, Chodzi o odszkodowanie z OC sprawcy. Po wypadku, wizyta w szpitalu, z diagnozą skręcenia kręgosłupa szyjnego. Kołnierz ortopedyczny. 3 tygodnie zwolnienia. 2 miesięczne leczenie. Przyjmowane leki przeciwbólowe (szczególnie w pierwszych 2 tygodniach, gdzie nie mogłem się praktycznie poruszać). Całość w dokumentacji medycznej. Zebrane wszystkie faktury. O jaką kwotę mogę ubiegać, włączając w to zwrot kosztów leczenia (wspomniane faktury), wyrównanie z tytułu utraconego dochodu, zmianę planów oraz zadośćuczynienie? Myślałem o kwocie 4000 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Ambrozewicz Opublikowano 23 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2018 proponuję x2 plus faktury i utracone dochody. ubezpieczyciel i tak Pana zweryfikuje. kwota 8000 zł zadośćuczynienia nie jest wygórowana przy tego typu obrażeniach pozdrawiamAndrzej Ambrożewicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi